GGZ Groep logo

Disclaimer

Algemeen

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Ook is getracht de informatie actueel te houden. Desondanks kunnen geen rechten aan de vermelde informatie worden ontleend. Stichting GGZ Groep geeft geen garantie voor de juistheid, volledigheid, actualiteit of kwaliteit. Bij twijfel verzoeken wij u daarom contact op te nemen met Stichting GGZ Groep

Algemene voorwaarden Stichting GGZ Groep

Klik hier voor de algemene betalingsvoorwaarden van de GGZ Groep.

E-mail

Bij het beantwoorden van e-mails wordt grote nauwkeurigheid betracht. De informatie die Stichting GGZ Groep via de e-mail ontvangt wordt altijd vertrouwelijk behandeld volgens het privacybeleid van Stichting GGZ Groep

Gebruik informatie

Stichting GGZ Groep is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor eventuele schade of verlies ten gevolge van het gebruiken van de informatie van de website van Stichting GGZ Groep Informatie op deze website kan nimmer worden beschouwd als vervanging van een consult of een behandeling bij een arts, psycholoog of psychiater.

Externe links

De website van copyright Stichting GGZ Groep bevat tevens een aantal externe links. Deze links staan op de website vermeld als service voor de bezoeker van deze site. Stichting GGZ Groep kan niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud van deze pagina's van derden, voor de privacybescherming op deze websites, voor de diensten die hierop eventueel worden aangeboden of voor schade of verlies veroorzaakt door het gebruiken van externe links.

Copyright

Teksten, illustraties, lay-out en buttons van de website zijn © copyright Stichting GGZ Groep Gebruik van teksten is alleen toegestaan na schriftelijk toestemming van Stichting GGZ Groep Voor meer informatie kunt u contact opnemen met info@ggzgroep.nl

 

 

Privacybeleid

Zelftest

Indien u via deze website een zelftest doet, is dit nadrukkelijk niet bedoeld voor het stellen van een diagnose. Het is alleen om bedoeld u zelfinzicht te geven. De gegevens die ingevuld worden, worden op geen enkele manier geregistreerd. U bent zelf de enige die uitkomst van de zelftest te zien krijgt.

Informatiepakket

Indien u via deze website een informatiepakket “GGZ Groep folder” en/of “Kinder & Jeugd folder” aanvraagt zullen deze gegevens alleen worden gebruikt voor het versturen van de folder.

Neem contact op voor een intakegesprek

Indien u via deze website een informatiepakket “GGZ Groep folder” en/of “Kinder & Jeugd folder” aanvraagt en u geeft onder het formulier aan “neemt u contact met mij op voor het plannen van een intakegesprek” dan zullen deze gegevens worden gebruikt ter voorbereiding voor het inplannen van een afspraak bij één van onze locaties. De gegevens zullen door onze medewerkers nauwkeurig en vertrouwelijk worden behandeld en, indien er daadwerkelijk een afspraak gepland wordt, worden opgeslagen in ons electronische patientendossier

Nieuwsbrief

Indien u via deze website een informatiepakket “GGZ Groep folder” en/of “Kinder & Jeugd folder” aanvraagt en u geeft onder aan het formulier aangeeft “ja, ik ontvang graag de online nieuwsbrief van de GGZ Groep” dan nemen wij uw e-mailadres op in ons bestand om u op de hoogte te brengen van activiteiten en ontwikkelingen van de GGZ Groep. U kunt zich afmelden voor de nieuwsbrief via de link onder aan de e-mails die u van ons ontvangt.

Aanmelden voor een intakegesprek

Mocht u geïnteresseerd zijn in een intakegesprek en een behandeling bij één van onze vestigingen dan kunt via een aanmeldformulier uw gegevens invullen en uw verwijsbrief van de huisarts uploaden. Deze gegevens zullen gebruikt worden ter voorbereiding van het intakegesprek en indien er een mogelijke behandeling volgt zullen deze gegevens verwerkt worden in ons elektronische patiëntendossier. De gegevens zullen door onze medewerkers nauwkeurig en vertrouwelijk behandeld.
Heeft u vragen dan kunt u schriftelijk contact met ons opnemen op het volgende adres: Postbus 6026 5600 HA Eindhoven. Telefonisch kunt contact opnemen op 040-2364111, of via e-mail: info@ggzgroep.nl. Uw gegevens zullen niet aan derden worden verstrekt.

Privacy Policy

Copyright © 2010 - 2024 GGZ Groep, Alle rechten voorbehouden
Disclaimer - Sitemap